Chlebowa zupa toskańska
Składniki:
1. Rozgrzać oliwę w dużym garnku, wrzucić zmiażdżony czosnek i chwilkę smażyć ciągle mieszając.
2. Dodać chleb i smażyć kolejne 2 minuty wciąż mieszając.
3. Wrzucić pomidory i wlać bulion, zamieszać i zagotować. Jeśli jest jeszcze za gęsta zupa - można dolać odrobinę wody, ale należy pamiętać, że zupa ta MA BYĆ GĘSTA!!!
4. Doprawić solą i pieprzem. Dodać porwane liście bazylii i od razu podawać.
5. Można ją skropić oliwą po wierzchu, można do jej przygotowania użyć nieco papryki chili - wtedy będzie bardziej pikantna.
KOMENTARZE:
Autor: DorothykayawUY
Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.
Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck!
XRumer20170718
captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.
Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck!
XRumer20170718
DODAJ KOMENTARZ
PODOBNE PRZEPISY
Magdalena Tuła
Jeszcze mamy lato więc proponuję pyszną zupę na zimno z pomidorami i papryką. Lato...
Magdalena Tuła
Pożywna kremowa zupa z przepisu jednej z restauracji, które znaleźć można w książce "Smakując Toskanię".