Grillowany tercet warzywny
Składniki:
Przygotowanie:
Ten dodatek do mięs i ryb można przygotować na grillu, na grillowej patelni lub w piekarniku.
Wszystkie warzywa trzeba pokroić w plasterki (ziemniaki wcześniej należy obrać).
Aby zachować efektowną fakturę, można pokroić je specjalnym nożem, który tworzy fale.
Posolić, popieprzyć, obtoczyć w ziołach i oliwie.
Poddać obróbce termicznej na grillu, patelni lub w piekarniku.
Podawać na gorąco jako doskonały sycący dodatek do mięs i ryb.
BRAK WPISÓW
DODAJ KOMENTARZ
PODOBNE PRZEPISY
Magdalena Tuła
Puszyste parmezanowe kluseczki, które dodają smaku świątecznemu posiłkowi
Magdalena Tuła
Ciekawe połączenie makaronu, ryby i melona. Smak godny wypróbowania.
Magdalena Tuła
Wiosenna i zdrowa sałatka - wspaniały dodatek do dania głównego.