Grupa
Pieczarki z włoskim smakiem

Pieczarki z włoskim smakiem

Składniki:
Kilka sporych kapeluszy pieczarek, najlepiej o podobnej wielkości.
Pesto rosso
Mozzarella
Oliwa, sól, pieprz

40 minut
3
0

Przygotowanie:

 

Pieczarki obrać.

Do każdego kapelusza nałożyć łyżeczkę pesto i przykryć plastrem mozzarelli.

 

Ułożyć w naczyniu do zapiekania, podlać oliwą i wstawić do piekarnika na kilkanaście minut, do pół godziny.

  

Gotowe pieczarki są pełne pomidorowego, słonecznego aromatu z pesto, a zapieczony ser ciągnie się smakowicie.

 

Najlepiej zjeść je póki są jeszcze dobrze ciepłe.

 

Smacznego!

Wejdź na: WloskieZakupy.pl

OCEŃ WPIS

4
liczba głosów: 3
BRAK WPISÓW

DODAJ KOMENTARZ

PODOBNE PRZEPISY
Beata Pszczółka
Prosta i sycąca
Beata Pszczółka
Aromatyczne i pełne smaku
Jowita Grzeszczyk
Kapelusze z niespodzianką
Jowita Grzeszczyk
Zdrowa i świeża