Grupa
Makaron z pesto alla siciliana

Makaron z pesto alla siciliana

Składniki:
Dla 4 osób

paczka makaronu, najlepiej kokardki lub świderki
PESTO alla siciliana
pestki dyni - uprażone
10 minut
1
0
Przygotowanie:
 
Makaron gotujemy al dente.
 
Odlewamy, wrzucamy do garnka.
 
Dokładamy pesto według uznania, mieszamy na małym ogniu.
 
Podajemy z uprażonymi pestkami dyni.
 
Bona Apetita!
 
 

UWAGA!

Jeśli chcesz poznać więcej pyszności, jakie proponuje na swoim blogu Dobrawa, zajrzyj tutaj:

http://bonaapetita.blogspot.com

Makaron z pesto alla siciliana
Wejdź na: WloskieZakupy.pl

OCEŃ WPIS

5
liczba głosów: 1
BRAK WPISÓW

DODAJ KOMENTARZ

PODOBNE PRZEPISY
Majka Puchalska
Błyskawiczne do przygotowania
Bona Apetita! Blog kulinarny
Jowita Grzeszczyk
Niepozorne, ale pyszne
Romana Bielecka-Krupa
Zmysłowa przyjemność