Grupa
Pasta all'isolana

Pasta all'isolana

Składniki:
Składniki dla 4 -5 osób

1 opakowanie rigatoni
4 ząbki posiekanego czosnku
pęczek natki pietruszki - posiekaj
oliwa z oliwek ok 125 ml
świeżo starty parmezan
pieprz
sól
6
0
Przygotowanie:
 
 
Gotujemy pastę w osolonej wodzie al dente.
 
Na patelni z oliwą podgrzewamy czosnek, uważamy, żeby nie przypalić.
 
Dodajemy natkę, podpiekamy około minuty.
 
Dodajemy ugotowany makaron, mieszamy, solimy i pieprzymy.
 
Podajemy z parmezanem.
 
Ot, danie w 5 minut!
 
Bona Apetita!
 
 

UWAGA!

Jeśli chcesz poznać więcej pyszności, jakie proponuje na swoim blogu Dobrawa, zajrzyj tutaj:

http://bonaapetita.blogspot.com

Pasta all'isolana
Wejdź na: WloskieZakupy.pl

OCEŃ WPIS

4
liczba głosów: 6
BRAK WPISÓW

DODAJ KOMENTARZ

PODOBNE PRZEPISY
Majka Puchalska
Intensywny, mocny, nieco męski
Jowita Grzeszczyk
Wyraziste i prościutkie
Magdalena Tuła
Pyszny i prosty sos do makaronu, całe danie sycące i również proste. Warto zapamiętać.
Beata Pszczółka
Aromatyczne i efektowne