Sałatka w makaronowych muszlach
Składniki:
1. Piersi z kurczaka pokroić w drobną kostkę. Posypać ziołami włoskimi i zostawić na 15 min. Następnie usmażyć na oleju. Przełożyć do miski i ostudzić.
2. Brokuła pokroić i krótko ugotować w osolonej wodzie. Szybko oziębić. Pokroić na małe kawałki.
2. Szynkę i ogórka pokroić w niedużą kostkę.
3. Makaron ugotować w osolonej wodzie. Ostudzić.
4. Majonez wymieszać z musztardą.
5. Mięso, szynkę, ogórki i brokuły włożyć do miski, zalać majonezem i wymieszać. Doprawić do smaku.
6. Makaronowe muszle napełnic sałatką.
7. Podawać i zjadać wraz z makaronem.
KOMENTARZE:
Autor:
DODAJ KOMENTARZ
PODOBNE PRZEPISY